Waterrijk &
stads wonen
In het levendige Stadsoevers is van alles te beleven. Bekende evenementen zoals de Draai van de Kaai, de kermis en de intocht van Sinterklaas trekken duizenden bezoekers. Kleinere festivals en activiteiten zorgen voor verrassing en verwondering. Kom ongedwongen ontmoeten en ontspannen in het groen of aan het water.
Pand & woningaanbod

Kademeester is er voor mensen die houden van de rust van het water maar ook genieten van de levendigheid van de binnenstad. Een plek waar zowel bewoners als het stedelijke en groene karakter van Kademeester samenkomen. Er bevinden zich 32 unieke woningen in de nieuwbouw en transformatie van het voormalig Essentgebouw aan het Kadeplein in Roosendaal. Een gegarandeerde parkeerplaats wordt gerealiseerd in een nieuwe parkeergarage bereikbaar over de loopbrug aan de andere kant van het water, wel is het gebouw wel met de auto bereikbaar indien nodig.

bekijk woningtypen
De Kademeester
1
Station
2
Grote Markt
3
Kadeplein
4
Stadskantoor
5
Bioscoop
6
Theater
Groen en stedelijk wonen Kademeester biedt een heerlijke setting om je te te onthaasten, mensen te ontmoeten en jezelf volledig te ontspannen. Kies voor een gelijkvloers appartement met een privé terras aan de groene stadse binnentuin, geniet van het uitzicht over de ontwakende stad in een appartement op de 1e of 2e etage of kies vooreen luxe penthouse met een privé terras op de daktuin. Beleef het ultieme comfort en geniet van het karakteristieke pand aan de Kade in Roosendaal.
schrijf je in
Een plek vol historie Het gebied Stadsoevers was eeuwenlang hét handelscentrum van Roosendaal. Van turfstekers en de suikerindustrie. Van ondernemers en pioniers. Ook nu is er alle ruimte om te ondernemen. Iedereen met een eigenzinnig bedrijf, bijzondere winkel, goed idee en inspirerend initiatief is meer dan welkom.
naar stadsoevers.nl
Schrijf je vrijblijvend in of maak een afspraak
Vul het onderstaande contactformulier in om je in te schrijven.
Je kunt alvast een voorkeur voor een bouwnummer opgeven.
Bedankt! Je aanmelding is ontvangen.
Binnenkort krijg je een bevestigingsmail.
Er lijkt iets fout te gaan, probeer het (later) nog een keer.